fbpx
Menaxhim i Rrjeteve Sociale

Menaxhimi i Rrjeteve Sociale (SMM) është një prej shërbimeve më të kërkuara në botë gjatë viteve të fundit nga bizneset, të cilat dëshirojnë të rrisin të ardhurat e tyre. Përmes krijimit të strategjisë që specialistët tanë bëjnë, ju do të arrini të ardhura maksimale dhe të ngrini reputacionin ekonomik por edhe imazhin e brand-it që ju keni.

Krijim i Faqeve të Internetit

Të kesh një website tashmë nuk është një luks tashmë, por një dritare e re për të prezantuar më së miri biznesin tënd tek klientët. Përmes një wesbite çdo biznes krijon aksesueshmëri tek klientët e tij, sidomos për shitjen online por edhe për të dhënë përgjigje për çdo pyetje që klientët tuaj kanë.

Fushata Promocionale - Reklama Online

Dëshiron që të kesh një fushatë për një produkt apo në veçanti për biznesin tënd dhe ti shfaqet kujdo në internet? Atëhere na kontakto! Ne në GO Digital Media ju krijojmë reklama online në Facebook dhe Google. Të cilat ju mundësojnë shfaqjen edhe në portalet online!

Brandim - Krijim i Logos dhe Idenitetit

Brandi i një biznesi është identiteti i tij në tërësi. Duke filluar nga logoja e duke përfunduar tek kartëvizitat, në pamje të parë mund të duken minimaliste por janë ato që i japin jetë një sipërmarrjeje. Ne në GO Digital Media ofrojmë brandim të plotë të biznesit tuaj me çmime konkuruese në treg!

DËSHIRON TË KONTAKTOSH ME NE?

[mc4wp_form id=”357″]