fbpx
GO Digital Media
Ne jemi një kompani me eksperiencë dhe me një skuadër të talentuar dhe me pasion në fushën e internetit.
E lancuar në 2014, si një network mediatik, GO Digital Media vazhdon edhe sot të ketë prezencën e saj në internet si rrjeti i parë mediatik online në Shqipëri nga ku më pas u kthye edhe në një agjensi për dizenjimin e websiteve dhe marketingut dixhital e përbërë nga një staf të rinjësh me pasion për të punuar dhe me vite të shumta eksperience në këtë treg.

79+
Klientë
10+
Vite Eksperience
23+
Aktivitete
156+
Projekte
HISTORIA E GO DIGITAL MEDIA

2013

Lancimi
Themelimi i kompanisë si rrjeti i parë mediatik në Shqipëri online.

2014

Produkti i parë televiziv
Avancimi jonë vijoi me krijimin e produktit të parë televiziv, Gjithçka Shqip, emision dedikuar muzikës dhe showbizzit në bashkëpunim me RadioTelevizionin Shqiptar.

2015

Çmimet e Televizionit
IMA Awards është një prej projekteve më të suksseshme në internet të GO Digital Media. E njohur ndryshe si Çmimet e Televizionit, projekti dhe sot zë vendin e parë si eventi kryesor për vlerësimin e televizioneve në Shqipëri dhe Kosovë.

2016

Lancimi i Shërbimit të Krijimit të Websiteve
Tashmë u bënë vite që ne bashkëpunojmë me kompani vendase dhe të huaja për krijmin e websiteve dhe mirëmbajtjen e tyre.

2017

Lancimi i Shërbimit të Graphic Design dhe Marketingut Digjital
Stafi ynë u rrit dhe tashmë prej 2 vitesh ne ofrojmë për disa biznese të ndryshme marketingun digjital si dhe graphic design periodik për nevojat e tyre.
Çfarë thonë klientët tanë

Ne sigurohemi që shërbimi që ofrojmë të jetë në perfomancë maksimale dhe ti ofrojmë klientëve të gjitha alternativat e duhura të siguruara nga eksperienca jonë në treg.

Play now