fbpx

5 mënyra për strategjinë e marketingut gjatë COVID-19

Nevojat e tregut janë vazhdimisht duke ndryshuar, kshuqë është vazhdimisht e...

Zoom bën publike fotot dhe adresat e e-mail të përdoruesëve tek të huajtë

Pak shërbime kanë qenë përfituesit më të mëdhenj të pandemisë koronavirus sesa...

Europol paralajmëron qytetarët: Kujdes në internet, ja se çfarë po përpiqen të bëjnë mashtruesit

Frika nga virusi është një “model përfitimi biznesi” për mashtruesit, paralajmëron...

Google Translate shton 5 gjuhë të reja

Së fundi, Google ka shtuar pesë gjuhë të reja në shërbimin Google Translate duke u...

Facebook rikujton përdoruesit për të rishikuar cilësimet e privatësisë

Facebook, kur vjen puna për problemet e sigurisë dhe privatësisë natyrisht që nuk...

Çfarë është politika e re e privatësisë së Google dhe pse është e rëndësishme?

Por kritikët thotnë se ky është një avantazh për Google dhe e bën tregun më pak të...

Instagram dhe Facebook rrisin instrumentat për luftimin e lajmit të rremë

Instagram dhe Facebook kanë njoftuar prezantimin e veçorive të reja për të...

Si punon Facebook Search, rivali i Google në internet

Facebook është një prej alternativave kryesore përsa i përket bizneseve për...

Canonicals – The Good, The Bad, & The Ugly

The time has finally come. You’ve poured your blood, sweat, and tears into your...

66 Sources of Content Inspiration

The time has finally come. You’ve poured your blood, sweat, and tears into your...