fbpx

QENDRA MUZEORE BERAT

Qendra Muzeore Berat është institucion i specializuar dhe arkivor me status “muze kombëtar” në vartësi të Ministrisë së Kulturës me seli në qytetin e Beratit e cila administron Muzeun Ikonografik Onufri dhe Muzeu Etnografik.

GO DIGITAL MEDIA krijoi të gjithë platformën e internetit për këtë qendër në tri gjuhë: Shqip, Anglisht dhe Italisht. Njëherazi pjesë e infrastrukturës së krijuar nga GO DIGITAL MEDIA ishte gjithashtu dhe mundësimi i teknologjisë së Guidës Audio në mënyrë direkte nga ambientet e Muzeut përmes QR Code.

 

 

Qendra Muzeore Berat
KLIKO KËTU PËR WEBSITE
Share Project:

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *