fbpx

QEK – QENDRA PËR EDUKIM KULINAR

Qëndra për Edukimin Kulinar (QEK) lind si një nismë kolektive që ka si qëllim parësor fuqizimin dhe rivlerësimin e traditës shqiptare të kulinarisë, përdorimin e ndërgjegjshëm të produkteve shqiptare si dhe gërshetimin me kultura të tjera kulinare që ndër vite kanë ndërvepruar me kuzhinën shqiptare.

QEK - QËNDRA PËR EDUKIMIN KULINAR
KLIKO KËTU PËR WEBSITE
Share Project:

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *