fbpx

ATM – Albanian Tourism Management | Branding

Albania Tourismt Management është një kompani që ka në vëmëndje me administrimin e objekteve akomoduese dhe organizimin e ngjarjeve të promovimit të turizmit.

Këshilla dhe mbështetje për kompanitë e turizmit dhe hapjet e reja, trainimin personal, menaxhimin e burimeve njerëzore dhe shërbimet hyrëse në të gjithë territorin shqiptar.

Share Project:

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *