fbpx

Facebook rikujton përdoruesit për të rishikuar cilësimet e privatësisë

Facebook, kur vjen puna për problemet e sigurisë dhe privatësisë natyrisht që nuk...

Çfarë është politika e re e privatësisë së Google dhe pse është e rëndësishme?

Por kritikët thotnë se ky është një avantazh për Google dhe e bën tregun më pak të...

Instagram dhe Facebook rrisin instrumentat për luftimin e lajmit të rremë

Instagram dhe Facebook kanë njoftuar prezantimin e veçorive të reja për të...

Si punon Facebook Search, rivali i Google në internet

Facebook është një prej alternativave kryesore përsa i përket bizneseve për...

Canonicals – The Good, The Bad, & The Ugly

The time has finally come. You’ve poured your blood, sweat, and tears into your...

66 Sources of Content Inspiration

The time has finally come. You’ve poured your blood, sweat, and tears into your...