fbpx

Apex Energy Drink

Apex është një nga markat dhe produktet më të shitura në Evropë. Tashmë falë 3SH SHPK që është importuesi ekskluziv për Shqipërinë, Apex Energy Drink vjen si një produkt edhe për tregun shqiptar. Apex ka reputacion të gjerë duke u bërë pjesë e tregut në mbi 40 vende të botës.

GO DIGITAL MEDIA krijoi faqen e internetit dhe faqet në rrjetet sociale facebook dhe instagram si dhe content-in digital.

Apex Energy Drink
VIZITO FAQEN
Share Project: